Thau Cicles Formatius

Disseny:

Altres cicles:

Disseny:

Altres cicles:

Formació contínua

Formació continua

formació
contínua

Formació continua

formació
contínua

Formació contínua

En el nostre afany per poder donar una formació contínua més enllà dels estudis obligatoris, oferim la possibilitat d’ampliar el coneixement en diferents àmbits per tal de poder millorar i o completar la vostra trajectòria professional.

Formació subvencionada per
a treballadors en actiu:

Des de CIC cicles s’ofereixen cursos de formació professional contínua adreçada, principalment, a treballadors en actiu. Són cursos gratuïts i de curta durada que es duen a terme de manera telemàtica excepte la primera sessió que és presencial al nostre centre de Gràcia (Torrent de les Flors, 68-70, 08024 Barcelona) Podeu conèixer l’oferta formativa que ofereix la Fundació CIC en el següent enllaç:  formacio.fundaciocic.org

Formació subvencionada per a
treballadors en atur.
PROPERAMENT PUBLICAREM L’OFERTA.

Trobareu tots els cursos que oferim en el següent enllaç:  formacio.fundaciocic.org

formació en el LLEURE

Els cursos de monitor/a de lleure preparen l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar aquestes activitats en el marc de la programació general d’una organització educativa.

Què és ser monitor/a d’oci i lleure?

Es tracta d’activitats en un entorn educatiu complementari a l’escola i la família, com poden ser colònies escolars, activitats extraescolars, centres diaris o d’estiu, ludoteques, etc. Tria la modalitat que més s’adapti a les teves necessitats. A més, també és possible realitzar-los de manera intensiva. I tots estan homologats per la Generalitat de Catalunya. En la tasca educativa cal fomentar les activitats d’oci i lleure en l’alumne per a crear hàbits sobre com gestionar el seu lleure en el futur.

Els monitors d’oci i lleure no només són els encarregats de desenvolupar aquestes activitats d’animació, oci i socioeducatives, sinó també de dinamitzar-les. És per això que compten amb els recursos i coneixements necessaris per a potenciar l’educació en valors, posant especial atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. Tot, principalment, mitjançant l’aplicació de tècniques específiques d’animació grupal. D’altra banda, els cursos de director/a de lleure preparen l’alumnat per gestionar com a coordinador/a projectes i activitats socioeducatives de lleure i dirigir l’equip de monitors i el personal responsable.

Qualitats i funcions d’un monitor/a de lleure.

Les qualitats necessàries per a desenvolupar correctament la funció de monitor de lleure són, la majoria, vocacionals. Es basen en la passió pels nens i per una tendència clarament educativa. A més, com que tenen diferents infants i joves al seu càrrec, cal que siguin persones respectuoses, empàtiques i responsables. I també amb un caràcter dinàmic i creatiu per donar un nou sentit a cada activitat. Totes aquestes qualitats l’ajudaran a dur a terme moltes de les funcions que haurà de realitzar en cada moment. Per exemple, serà el responsable, entre altres tasques, de:

  • Organitzar i supervisar activitats
  • Fomentar la integració de tots els membres del grup
  • Estimular el treball en equip i la creativitat
  • Resoldre conflictes

OFERTA: PROPERAMENT